aFZa iQBaL AfiZariny

By: afza iqbal afizariny

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Thursday, 26-Jun-2008 12:57 Email | Share | | Bookmark
~~ jalan-jalan JB~~

Iqbal & Mitchel
Salam sume...

inila Gmbr Iqbal LAtest...maSa jalan2 g JB g wedding iJAL... .






Monday, 10-Dec-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
~~ 25 bLn ~~

Salam Semua...

Berjumpa lagi...Byk sebenarnya entry iQbal yg tak sempat iBu upLoad..kekekekek..
Okayla...ini adalah gelagat2 iQbaL SeBelum dan SeLepas dibotakkan rambutnya..
Opah iQbaL bising...raMbut iQbaL dah mcm 'maggi' sgt...
So..iBu & aYah pun bawakla iQbal ke kedai mamak kat Tapah...
dahla..menangis..meraung sbb takut..so terpaksala upah dgn botol SUSU...baru diam skit n selesa..yela..1st time potong rambut ngan mamak..hari tu mak bidan yg cukur...



"sebelum"


"selepas"


Saturday, 10-Nov-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
~~ 24 bLn ~~

 
Selamat Hari Lahir SaYanG..

Sudah 2 thn anak ibu melihat dunia ciptaan Allah ini.
Ibu doakan..Anak Ibu menjadi anak yang soleh dunia & akhirat..
Taatlah pada Agama dan keluarga mu...
Kelahiran mu satu rahmat bg ibu dan ayah...merapatkan lagi hubungan antara ibu & ayah..
Semoga anak ibu berjaya dan dapat membanggakan ibu & ayah suatu hari nanti..
Hanya doa ibu & ayah mengiringi hidup mu sayang...

luahan hati ibu & ayah.....


Ini adalah antara hasil LO yg telah disponsor dengan hanya RM20 (dapat 3 LO tau)..
Kalo ibu2, mama2, umi2 nak kan LO mcm gini...
bleh visit http://ameer-isyraf.fotopages.com atau email terus kat layoutgoddess@gmail.com
macam2 jenis dan rekabentuk yang boleh disponsor
tq ummi zatul....



Thursday, 25-Oct-2007 00:00 Email | Share | | Bookmark
~~ eYe on Malaysia ~~

suasana malam hari
cepat la.....
bila turn kita ni???
View all 7 photos...
Salam Semua...

Rasanya...dah lama sgt tak update entry FP iQbaL..
Inipun backdated entry sebenarnya..

Masa bulan puasa...we all 4 family with Ira n Ita jalan2 ke Eye on Malaysia (EOM)...
Bkn main seronok Kakak Aisyah, Iqbal, Imran & Alia...Sakan diorg...
Parents sume dah lembik sebenarnya..kekekeke...
Tapi bersemangat gakla nak naik walaupun..ibu iQbal terlebih gaYat dari Iqbal..

Pas berbuka kat Wong Solo, Ampang, kitorg gerak ke EOM...
Suasana malam yang menarik dengan pertunjukan laser...
Iqbal takut tp tetap maintain 'macho'...
Dancing tetap gempak...seronok tgk keletah alia, imran n iqbal dancing...
Yang ramai pun pelancong luar...tp not bad gak org kita yang memberi sokongan pada EOM..

So..hopefully you ollss semua happy selalu...



"daddies"


"us"


Wednesday, 10-Oct-2007 09:04 Email | Share | | Bookmark
~~ 23 bLn ~~

 


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net